perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Tätä ei pitäisi kirjoittaa

En ole kirjoitellut vähään aikaan. Voiko tuon typerämpää enää blogiinsa kirjoittaa? Ja ketä se kiinnostaa? Okei, kyllä varmasti suosituimpien blogien päivityksiä oikeastikin odotellaan ja taukoihin jopa reagoidaan, mutta tämä rääpäle on sellaisesta kovasti kaukana.

Kaipa sitä soimaa itseään, kun haluaisi tehdä hyvän blogin, mutta lopputulos ontuu pahasti. Aluksi oli tarkoitus revitellä täysillä omaa tuskaa, mutta sitten yllättäen, hups, ei olekaan tuskaa mitä revitellä. Kaikki okei, ainakin about, vähän aikaa. Välillä tekisi mieli kirjoittaa asiaakin, mutta se ei oikein olisi uskottavaa tässä kokonaisuudessa. Ja sitten taas ennemmin tai myöhemmin tulee päivä, että haluaa tulla tänne vollottamaan.

Pystyisin varmaan väsäämään hyvänkin blogin jostain aiheesta, mutta en ole toistaiseksi ollut halukas tekemään töitä sellaisen eteen. Jos teen jotain niin teen sen kunnolla ja siinäpä se ongelma onkin. Loppujen lopuksi käy niin, että 99 % asioista jää tekemättä ja nyherrän aivan liian pitkään sen prosentin kanssa. Tästä blogista ajattelin, että voisin kerrakin tehdä jotain ilman että sen tarvitsee olla "hyvä". Ja eikö perkele mua rupeaa silti ärsyttämään, että pystyisin parempaankin. Millä tosta pääsee eroon? Nyt kyllä teen tästä paskan blogin vaikka väkisin.

Tässä tauon aikana on ollut useitakin ajatuskulkuja, joista teki mieli kirjoittaa, mutta ei tullut aloitettua. Pari ajatusta on jäänyt keikkumaan, joku päivä vielä teen niistä postauksen. Mutta ei tänään.

Ei kommentteja: